Toimintaa, tapahtumia ja tietolähteitä vuoteen 2022

Vuosi 2022 on lähtenyt jo hyvin käyntiin ja näin vuoden alkajaisiksi halusimme Clinipowerilla tehdä lyhyen katsauksen tuleviin ajankohtaisiin asioihin niin oman toimintamme kuin yleisesti terveysteknologian alan osalta, sekä listata muutamia hyödyllisiä tietolähteitä.

Clinipowerin toiminnasta

Alkuvuotemme starttaa seuraavanlaisissa merkeissä:

  • Clinipowerin tiimi on saanut vahvistusta: esittelemme uuden tiimiläisemme pian, pysy kuulolla!
  • Asiakkuuksien osalta työskentelymme jatkuu tuttujen ja uusien asiakasprojektien parissa. Projektit liittyvät monipuolisesti eri osa-alueisiin, kuten markkinatutkimuksiin, dokumentaatioon ja laadunhallintajärjestelmien kehittämiseen. Projekteissa pääsemme jakamaan ja hyödyntämään ammattitaitoamme merkityksellisten ja innostavien asiakkaidemme kanssa!
  • Kevään 2022 koulutustoimintamme käynnistyy maksuttomalla Kiitorata terveysteknologian alalle -webinaarilla, joka antaa tiiviin katsauksen terveysteknologian alalle ja sen vaatimuksiin. Webinaarin päivämäärät ja ilmoittautumislinkit:
  • Nostamme myös erityisesti esille kiitetyn Terveysteknologiakiihdyttämö-koulutuskokonaisuuden, joka alkaa tänä keväänä 14.3.2022 ja koostuu kuudesta webinaarista. Osallistumalla kokonaisuuteen saat kattavan kuvan terveysteknologian alan tärkeistä aihepiireistä, ohjelmistopainotuksella. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!
  • Koulutustarjontamme löytyy kokonaisuudessaan Kurssit-sivulta.

Terveysteknologian kentän tapahtumista ja tietolähteistä

Lisäksi mainitsemme muutamia ajankohtaisia tapahtumia terveysteknologian alalta ja tiedonlähteitä, joiden kautta ajankohtaisia asioita voi seurata:

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota meihin yhteyttä ja jatketaan keskustelua terveysteknologian alan mahdollisuuksista! Tutustu myös palvelutarjontaamme Palvelut-sivuilla.

Jaa artikkeli: