Keitä me olemme

Vuonna 2015 perustettu Clinipower tukee terveysteknologian tuotekehitystä ja digitalisaatiota asiantuntemuksellaan. Tiimillämme on vahva käytännön työkokemus toimialalta niin startup-yritysten kuin kansainvälisten terveysteknologiajättien parista.

Tunnemme organisaation johtamisen ja kehittämisen haasteet, tuotekehityksen koko elinkaaren ja menetelmäkehityksen prosessit. Lisäksi meillä on laaja kansainvälinen verkosto, josta voimme etsiä täsmäosaamista organisaatiosi tarpeisiin.

Pitkän kokemuksen ansiosta tunnemme myös alan kompastuskivet. Siksi osaamme nyt tukea sinun menestystäsi ja ennakoida, mitä matkan varrella tulee vastaan.

Seuraamme puolestasi alan kehitystä, jotta sinä voit olla askeleen edellä. Olemme myös aktiivisesti mukana vaikuttamassa terveysteknologian alan toimintakulttuurin kehitykseen. Clinipower on Terveysteknologia ry – Healthtech Finlandin ja Laatukeskus Excellence Finlandin jäsen.

Clinipower pähkinänkuoressa

Kokonaisvaltainen lähestymistapa terveysteknologian toimialaan

Tiimillä yhteensä yli 160 vuotta työkokemusta terveysteknologian toimialalta

Toimimme ympäri Suomea ja kansainvälisesti

Arvomme

Ihmisten ja elämän kunnioitus

Työskentelemme teknologian ihmiselämälle aiheuttaman riskin pienentämiseksi. Tavoitteenamme on tehdä teknologiasta turvallista potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Olemme elämän ja ihmisten välisen yhteistyön puolella terveydenhuollon paremman tulevaisuuden takaamiseksi.

Dynaaminen ongelmanratkaisu

Asiakkaamme työskentelevät uusien innovatiivisten ratkaisujen tuomiseksi markkinoille ja haastavaan, korkean riskin käyttöympäristöön. Olemme siten osallisina ongelmanratkaisussa innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehityksen eri vaiheissa. Me toimimme tiiminä – kanssamme on helppo työskennellä ja nautimme yhteistyöstä. Hyödynnämme toistemme osaamista asiakkaidemme ja kumppaneidemme parhaaksi.

Luotettavuus

Olemme rehellisiä ja pidämme sanamme. Me Clinipowerilla valitsemme johdonmukaisesti hyvien moraalisten ja eettisten toimintatapojen noudattamisen. Tästä hyötyy jokainen – kumpanimme, asiakkaamme sekä tiimimme.

Tavoitteellisuus

Saamme asioita aikaan. Olemme uteliaita oppimaan ja soveltamaan uutta tietoa sekä pitkää ammattikokemustamme terveysteknologian alalta asiakkaidemme ja terveydenhuollon hyväksi. Kehitämme uusia tapoja tukea kasvavaa asiakaskantaamme skaalautuvilla palveluilla.

Tiimi

Maija Laukkanen

Toimitusjohtaja, myynti
maija.laukkanen@clinipower.fi
+358 40 539 0741

Keskityn Clinipowerilla pääasiassa kartoittamaan asiakaskentän tarpeita ja etsimään uusia huippuosaajia tiimiimme. Kun perustin Clinipowerin, ideani oli tarjota erilaisille asiakkaille toimialan parasta osaamista, johon yleensä vain suuryrityksillä on resursseja. Potilasturvallisuuden kulttuurin levittäminen korkean teknologian alalla on minulle sydämenasia.

Haaveilen entistä suuremmasta kansainvälistymisestä: haluamme olla mukana viemässä Suomen vahvaa terveydenhuollon digitalisaatio-osaamista maailmalle vielä laajemmin.

Outi Kaasinen

Johtaja, myynti ja liiketoiminnan kehittäminen
outi.kaasinen@clinipower.fi
+358 40 157 3100

Minun erikoisalaani on liiketoiminnan kehittämisen koko kaari strategian suunnittelusta sen jalkauttamiseen, esimerkiksi myynnin rakentaminen ja palvelumuotoilu. Olen omimmillani, kun voin yhdistää visionäärin ja tekijän roolit.

Tuotekehitys on minulle asiakkaan kanssa yhdessä luomista, ja se kannattaa aloittaa jo, kun tuoteidea on alkuvaiheessa. Tuote tehdään käyttäjää varten, ja hyvä innovaatio on valmis silloin, kun se toimii sujuvasti käyttäjän toimintaympäristössä. Uskon lujasti ihmisten luovuuteen, ja strategisesti järkevä ratkaisu löytyy aina, kun pysähdytään miettimään yhdessä.

Hannele Toroi

Johtaja, laatu ja sääntely
hannele.toroi@clinipower.fi
+358 40 831 8410

Minun erikoisalaani ovat laatujärjestelmät ja viranomaisvaatimukset. Laatupäällikön tehtävässä parasta on, kun voin aidosti auttaa asiakasta eteenpäin. Monessa tilanteessa ajattelen olevani tulkki asiakkaan ja viranomaisen välillä: varmistan, että molemmat ymmärtävät toistensa kieltä. Lempihommaani laatuprosessissa ovat sisäiset auditoinnit.

Olen utelias ja tutkiva. Intohimoni on tiedon hakeminen. Tiedän tosi monesta asiasta jotain. Tästä alasta tiedän paljon, ja sen mitä en vielä tiedä, selvitän.

Pekka Kola

Asiantuntija, teknologia ja arkkitehtuuri
pekka.kola@clinipower.fi
+358 40 573 1619

Minun erikoisalaani on terveydenhuollon ohjelmistokehitysprojektien johtaminen. Kuvaan usein kehitysprojektia niin, että ensin pitää löytää se metsä, mihin eksyy, ja sitten löytää polku pois sieltä. Tuotekehitys on rönsyjen karsimista, kunnes tuutista putkahtaa valmis tuote – eikä se yleensä ole ihan sama kuin kehittäjän ensimmäinen idea. Ensi askelista lähtien pitää myös muistaa, että huippusofta syntyy vain tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa.

Olen ollut startup-yrittäjänä kolmesti ja olen myös mukana kehittämässä toimialan perusstandardeja HL7 Finland -työryhmässä ja HL7 International -työryhmässä Suomen edustajana.

Kimmo Vauhkonen

Asiantuntija, laatu ja sääntely
kimmo.vauhkonen@clinipower.fi
+358 40 167 6597

Minun erikoisalaani ovat terveysteknologian laatujohtaminen, riskienhallinta ja viranomaisasiat sekä ohjelmistotuotteiden elinkaaren hallinta. Haluan olla mukana tukemassa suomalaisia yrityksiä toimialan sääntelyviidakossa, jotta tuotteita saadaan menestyksellä markkinoille.

Minulle laatujärjestelmän rakentaminen yhdessä asiakkaan kanssa on aina yhtä mielenkiintoinen prosessi. Terveysteknologiassa potilasturvallisuus on pidettävä mielessä tuotekehityksen kaikissa vaiheissa. Vaikka säädöksistä tuleekin paljon vaatimuksia, ne voidaan huomioida selkeillä toimintamalleilla ja saada saumattomaksi osaksi asiakkaan käytäntöjä.

Mari Tikka

Kliininen asiantuntija
mari.tikka@clinipower.fi
+358 40 167 8198

Minun erikoisalaani on lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kliininen arviointi. Taustaltani olen teho-osaston sairaanhoitaja. Tarkastelen ohjelmistoa hoidollisesta näkökulmasta ja varmistan, että se on turvallinen potilaalle ja henkilökunnalle ja hoitosuositusten mukainen.

Minua kiehtoo softaprojektin haastavuus. Se on maraton, jossa väsymys voi välillä yllättää, mutta kun henkäistään hetki, keksitään aina keinot, joilla päästään maaliin. Kun softa on valmis ja otetaan käyttöön, tekee mieli jakaa mitalit kaikille! Silloin muutos on viety menestyksellä läpi ja siirrytty pysyvästi uuteen.

Juha Kaasinen

Asiantuntija, käytettävyys ja käyttökokemus
juha.kaasinen@clinipower.fi
+358 40 838 3956

Minun erikoisalaani ovat tuote- ja palveluideointi, konseptointi ja evaluointi. Käyttäjäkokemus ja käyttöturvallisuus ovat avainasemassa, kun halutaan kehittää menestyvä tuote.

Pidän mahdollisuudesta parantaa ihmisten elämänlaatua ja -hallintaa. Sitähän terveysteknologia pohjimmiltaan on. Tällä toimialalla minua kiehtoo lisäksi kahden maailman yhdistäminen: miten innovointiin ja ketterään tuotekehitykseen voidaan istuttaa lääkintälaitteiden sääntelyn tarkat vaatimukset.

Kristiina Mäki

Nuorempi asiantuntija, palvelut ja liiketoiminnan kehittäminen
kristiina.maki@clinipower.fi
+358 50 919 4056

Toimin Clinipowerilla monipuolisten työtehtävien, kuten palveluiden kehittämisen sekä digitaalisen sisällöntuotannon ja näkyvyyden parissa. Terveysteknologian alassa minua kiinnostaa ihmislähtöisyyden ja teknologian yhdistäminen. Tällä alalla voin hyödyntää opintotaustaani teknologian, muotoiluajattelun ja liiketoiminnan kehittämisen parista.

Pidän tiedonhausta ja haluan ymmärtää kokonaisuuksia. Minusta on innostavaa hyödyntää ongelmanratkaisumenetelmiä, joiden avulla voidaan tutkia havaitun kehityskohteen lähtökohtia ja muodostaa tarkoituksenmukainen ratkaisu kerätyn tiedon avulla.

Christian Wagner

Asiantuntija, tuoteportfolion hallinta
christian.wagner@clinipower.fi
+43 660 343 6880

Minun erikoisalaani on tuotekehityksen johtaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Digitaaliset innovaatiot voivat olla ihmisille suuri apu ja hyvään toteutukseen tarvitaan työhönsä sitoutunut tiimi.

Olen ollut rakentamassa tuotekehitystiimejä ympäri maailmaa. Olen kotoisin Itävallasta, Salzburgista, mutta ennen kaikkea olen maailmankansalainen. Nautin, kun voin innostaa ihmiset ideoimaan ja tekemään yhdessä ajatustyötä. Joskus se voi vaatia pientä haastamistakin. Luon luottamusta sitoutumalla itse: lähden mukaan vain projekteihin, joihin itse uskon, ja silloin pistän kaiken peliin.