Kurssit

Clinipower tarjoaa laajan koulutusvalikoiman terveysteknologia-alan toimijoiden tarpeisiin. Tarjolla on laajempia koulutus- ja perehdyttämiskokonaisuuksia, kuten Laatupäällikkökiihdyttämö™ ja Tuotekehityspäällikkökiihdyttämö™. Ne kattavat koko lääkinnällisen laitteen sertifioinnin ja ylläpidon elinkaaren.

Tarjolla on myös täsmäkoulutuksia ja yksittäisiä kurssipäiviä Clinipowerin omien ja ulkoisten asiantuntijoiden erikoisaloista räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin.

Koulutukset toteutetaan etäkoulutuksina. Ne sisältävät tarvittavan teoriaosuuden, ja pääpaino on käytännön soveltamisessa ja esimerkeissä. Tarjoamme koulutuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Koulutukset soveltuvat yritysten lääkinnällisten laitteiden kehittämisen parissa työskenteleville, julkisen sektorin kehityshankkeisiin ja terveydenhuollon innovaatioekosysteemien toimijoiden kouluttamiseen.

Saimme juuri päätökseen puolen vuoden mittaisen laatu – ja tuotekehityspäällikkökiihdyttämön koulutusohjelman. Ilmoittelemme pian seuraavan koulutusohjelman sisällöstä ja ajankohdasta.

Pysy kuulolla!