Kurssit

Clinipower tarjoaa laajan koulutusvalikoiman terveysteknologia-alan toimijoiden tarpeisiin. Tarjolla on laajempia koulutus- ja perehdyttämiskokonaisuuksia, kuten Laatupäällikkökiihdyttämö™ ja Tuotekehityspäällikkökiihdyttämö™. Ne kattavat koko lääkinnällisen laitteen sertifioinnin ja ylläpidon elinkaaren.

Tarjolla on myös täsmäkoulutuksia ja yksittäisiä kurssipäiviä Clinipowerin omien ja ulkoisten asiantuntijoiden erikoisaloista.

Lisätietoja koulutuksista löydät kunkin koulutusmoduulin esittelystä.

Koulutukset toteutetaan etäkoulutuksina. Ne sisältävät tarvittavan teoriaosuuden, ja pääpaino on käytännön soveltamisessa ja esimerkeissä. Tarjoamme koulutuksia sekä suomen että englannin kielellä.

Koulutukset soveltuvat yritysten lääkinnällisten laitteiden kehittämisen parissa työskenteleville, julkisen sektorin kehityshankkeisiin ja terveydenhuollon innovaatioekosysteemien toimijoiden kouluttamiseen.

Tulevat kurssit ja koulutukset

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostitse info@clinipower.fi. Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot osallistujien nimet, osallistujien sähköpostit, yrityksen/organisaation nimi ja yrityksen/organisaation y-tunnus.