Innovaatiosetelillä lukko auki

Kuvan lähde: Business Finland

Onko sinulla uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, ja pulma, johon kaipaat apua kevyellä alkupanostuksella?

Innovaatioseteli mahdollistaa organisaation, tuote- tai palveluidean tuen 1000 € omarahoitusosuudella. Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoimintansa kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin. Lisää tietoa Innovaatisetelistä saat Business Finlandin sivulta.

Clinipower on innovaatiosetelipalveluntuottaja ja pystymme räätälöimään juuri sinua palvelevan kokonaisuuden. Teemme yhdessä kanssasi hakemukseen liittyvän tarvekartoituksen, autamme hakemuksen tekemisessä ja teemme työsuunnitelman. Tämän avulla pääset hakemuksen kanssa nopeasti eteenpäin.

Rakensimme innovaatiosetelin ympärille myös neljä palvelukoria, jotka tukevat oleellisimpia lääkinnällisen laitteen tuoteidean mahdollisuuksia:

 

Design sprint1) Lääkinnällisen laitteen design sprint
Validoitu tuotekonsepti kuukausien työn sijaan neljässä päivässä: teemme yhdessä ongelmamäärittelyn, luomme tuotekonseptin, ja käytettävyystestaamme konseptin. Poistat ideoinnin riskiä ja hyödynnät tiimin osaamista kokonaisvaltaisesti. Saat myös selkeän jatkosuunnitelman konseptin jatkokehityksen arviointiin.

 

Arviointi

2) Tuote- ja liiketoimintamallin arviointi
Saat ketterän ja objektiivisen käytettävyystestauksen tuotteelle tai liiketoimintamallille oikeiden päätösten tekemiseksi. Arvioimme partnerikliinikoidemme ja ulkoisten asiantuntijoidemme avulla tuote-, palvelu- tai liiketoimintamallin elinkelpoisuuden ketterästi – tarpeen vaatiessa simuloidussa ympäristössä. Saat ymmärryksen myös lääkinnällisen laitteen käyttövirheriskeistä.

 

Markkinatutkimus

3) Kansainvälinen markkinatutkimus
Kartoitamme kuinka ratkaisusi voidaan sijoittaa EU:n ja globaalin markkinan kontekstiin. Ymmärrät kansainvälisen kasvupotentiaalisi ja sen mahdolliset vaikutukset liiketoimintamalliin, liiketoimintasuunnitelmaan ja tuotteistamiseen. Saat puolueettoman käsityksen markkinamahdollisuuksista, kilpailusta sekä organisaation ja tuotteistamisen vaatimuksista. Aloitat kansainvälistymisstrategian luomisen. Note – This service will be provided in English!

 

Terveystarkastus

4) Terveysteknologian terveystarkastus
Terveysteknologiatuotteen perusedellytys julkaisulle on viranomaisvaatimusten noudattaminen. Autamme tunnistamaan liiketoimintasi, tuotteesi ja markkinoittesi kannalta kriittiset pullonkaulat sekä kehityskohteet. Saat analyysin tämänhetkisestä organisaatiosi tilasta ja konkreettisista kehityskohteista paikallisten säädösten, laatujärjestelmän, potilasturvallisuuden ja muiden avainosa-alueiden kannalta.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä (Juha Kaasinen) ja kehitetään innovaatiotasi yhdessä!

Katso myös lisätietoa palveluistamme ja asiantuntijoistamme.

Jaa artikkeli: