Uusia tiimiläisiä: Kristiina Mäki

kuva_kristiinaKristiina Mäki liittyy Clinipowerin tiimin täysipäiväiseksi jäseneksi. Kristiina on vastavalmistunut diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta ja hän kirjoitti diplomityönsä Clinipowerille.

Clinipowerilla Kristiina tulee työskentelemään nuorempana asiantuntijana muun muassa palveluiden ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Näissä tehtävissä hän pääsee soveltamaan monipuolista opintotaustaansa ja osaamistaan teknologian, muotoiluajattelun ja liiketoiminnan näkökulmia hyödyntäen.

Vapaa-ajallaan Kristiina nauttii tanssimisesta sekä kävelyistä luonnon helmassa. Myös viulunsoitto on hänen pitkäaikainen harrastuksensa.

Kristiina toteaa: ”On hienoa jatkaa töitä Clinipowerilla valmistumiseni jälkeen. Tulen tekemään monipuolisia työtehtäviä, jotka liittyvät sekä yrityksen operatiiviseen puoleen että toiminnan kehittämiseen, ja pääsen työskentelemään kokeneiden kollegoiden kanssa. Terveysteknologian ala ja sen innovaatiot tarjoavat mielenkiintoisen työkentän, johon haluan perehtyä lisää.”

Jaa artikkeli: