Yritysten kehittämispalveluilla poweria liiketoimintaan

Tietoa ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluista

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden (KehPa) avulla yritykset voivat kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa hyödyntämällä monipuolista asiantuntijaosaamista kustannustehokkaasti. Palvelu sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, ja palvelun sisältö kohdennetaan ja räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Palvelun kesto on tyypillisesti 2-5 päivää kerrallaan. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada korkeintaan 15 konsultointipäivää. Konsultointi-palvelun hinta on 325 € + alv/päivä. Lisätietoa kehittämispalveluista löydät ELY-keskuksen verkkosivuilta.

Clinipower Finland Oy KehPa-palveluntuottajana

Clinipower toimii palveluntuottajana innovaatioiden kaupallistamisen osa-alueella: avullamme voit kirkastaa suunnitelmaasi innovaation tuotteistamiseksi ja menestyvän liiketoiminnan kehittämiseksi terveysteknologian alalla. Löydät meidät KehPa-asiantuntijahausta.

Tarjoamme konsultointia esimerkiksi seuraaviin asioihin liittyen:

  • Tuoteidean tarkentaminen kehityskelpoiseksi lääkinnällisen laitteen aihioksi
  • EU:n uusien regulatiivisten vaatimusten huomioiminen lääkinnällisten laitteiden ja IVD-laitteiden tuoteaihioiden kaupallistamisessa
  • Regulatiivisten vaatimusten vaikutus liiketoimintaan ja organisaation kehittämiseen
  • Eri talouden toimijoihin, kuten jakelukanaviin ja alihankkijoihin, liittyvät vaatimukset ja näihin liittyvät selvitykset

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa KehPa-vastuuasiantuntijamme Maija Laukkanen. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella yrityksesi tarpeista!

KehPa-päivien myöntäminen yrityksellesi perustuu ELY-keskukselle tehtävään hakemukseen sekä ELY-keskuksen harkintaan. Konsultointipalvelun toteutus onnistuu etäyhteyden kautta.

Jaa artikkeli: