Sote-alan kehittämisprojektit kannattaa käynnistää nyt

Sote-alalla toimitaan monien haasteiden äärellä. Toimialan tehostaminen ja prosessien parantaminen on monella rintamalla arkipäivää. Myös uusilla hyvinvointialueilla ollaan täysin uuden edessä.

Laatukeskus Excellence Finland ja Clinipower Finland Oy tarjoavat nyt yhdessä ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä hyvinvointialueiden kehittämiseen. Laatukeskuksen ja Clinipowerin yhteistyö tarjoaa kehittämiseen apuja monesta eri näkökulmasta: johtamisen ja suorituskyvyn kehittämisestä palvelumuotoiluun.

Suomen Laatuyhdistys tarjoaa avustusta sote-projekteihin

Sote-alan työn sujuvuuteen ja prosessien parantamiseen on mahdollista käyttää myös Suomen Laatuyhdistyksen tarjoamaa sote-avustusta. Laatukeskuksen avointen koulutusten ja valmennusten osalta avustus tarkoittaa 50 % ja asiantuntijapalveluissa 25–50 % alennusta normaalihinnasta. Alennus koskee myös Laatukeskuksen ja Clinipowerin yhteistyönä tehtäviä toimeksiantoja. Avustus on käytettävissä uusiin tilauksiin ja on voimassa toistaiseksi. Lisätietoja avustuksesta antaa Laatukeskuksen Kirsi Vuorinen, yhteystiedot ovat alla.

Clinipowerin ja Laatukeskuksen ammattilaiset auttavat tarkastelemaan hyvinvointialueiden kehittämistä monesta eri näkökulmasta. Palvelumme kattavat muun muassa seuraavat osa-alueet:

  • Johtamisen ja liiketoiminnan kehittäminen
  • Palvelumuotoilu ja käytettävyys
  • Laadun ja prosessien kehittäminen
  • Osaamisen kehittäminen, erityisesti johtamisen ja toiminnan kehittämisen osalta
  • Tuotekehitys ja terveysteknologioihin liittyvät laadunhallinta, riskienhallinta ja prosessit
  • Suorituskyvyn kehittäminen
  • Rahoitusinstrumentit

Varaa nyt meiltä sparrausaika toimintanne kehittämiseen. Me autamme teitä saavuttamaan mitattavia tuloksia. Ota yhteyttä!

Teksti: Jaana Lindman, Laatukeskus

Jaa artikkeli: