Clinipower ja Laatukeskus aloittavat yhteistyön

Laatukeskus Excellence Finland ja Clinipower Finland Oy aloittavat yhteistyön, jonka tavoitteena on kehittää yhteistä palvelutarjontaa ja sen puitteissa tuoda Clinipowerin terveysteknologiaan liittyvä erikoisosaaminen Laatukeskuksen asiakkaiden käyttöön.

Tarjoamme yhdessä ratkaisuja hyvinvoinnin ja hyvinvointialueiden kehittämiseen. Palvelumme sopivat kaikille sosiaali- ja terveyspalveluita tuottaville organisaatioille – yksityisille toimijoille, julkiselle sektorille sekä 3. sektorin toimijoille.

Lääkinnällisten laitteiden alueella toimiminen on usein mutkikas polku, jossa tarvitaan kokemusta kivien ja kantojen väistämiseen. Yhdistämällä voimamme ja osaamisemme haluamme tukea sosiaali- ja terveyspalveluita tuottavia organisaatioita – ja etenkin niitä, jotka haluavat hyödyntää terveydenhuollon digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia palvelujen kehittämisessä sekä vahvistaa osaamistaan teknologian käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyvien laatu- ja sääntelykysymysten saralla.

Yhteistyön puitteissa Clinipowerin ja Laatukeskuksen ammattilaiset voivat auttaa tarkastelemaan hyvinvointialueiden kehittämistä monesta eri näkökulmasta. Yhteistyön kautta tarjoamamme asiantuntijapalvelut koostuvat tuotteistetuista palveluista, asiantuntijaresursseista, sparrauksesta ja koulutuksista – johdolle tarjottavaa tukeakaan unohtamatta.

Palvelumme pitävät sisällään muun muassa:

  • Johdon tuki ja liiketoiminnan kehitys
  • Palvelumuotoilu ja käytettävyys
  • Laadun ja prosessien kehittäminen
  • Tuotekehitys ja terveysteknologioihin liittyvät laadunhallinta ja prosessit
  • Suorituskyvyn kehittäminen
  • Rahoitusinstrumentit

Lisätietoja kumppanuudesta ja yhdessä tarjoamistamme palveluista antavat:

Tutustu myös Laatukeskuksen verkkosivuihin.

Teksti: Minna Torppa

Jaa artikkeli: