Haku Master of Managing Digital Transformation in the Health Sector ohjelmaan on nyt avoinna! Clinipower on partnerina kehittämässä koulutuksen sisältöä

Tämä ainutlaatuinen maisteriohjelma tarjoaa osallistujille erinomaisen mahdollisuuden syventää osaamistaan terveydenhuollon digitaalisen muutoksen johtamisessa ja kehittämisessä. Ohjelma tarjoaa tietoa siitä, miten suunnitellaan ja tuetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen digitalisaatiota, sekä miten tieto- ja viestintätekniikkaa (ICT) voidaan hyödyntää uusien menettelyjen ja palvelujen toteuttamisessa terveydenhuollossa. Clinipower osallistuu maisteriohjelman kehittämiseen tarjoamalla hankkeelle asiantuntemusta ja toimialan tietämystä.

ManagiDiTHin toteutukseen osallistuu kolme korkeakoulua: ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa, Portugali, Thessalonikin Aristoteles-yliopisto, Kreikka ja Laurea-ammattikorkeakoulu, Suomi.Haku maisteriohjelmaan on nyt avoinna!

Oletko ICT-, terveydenhuolto- tai sosiaalipalvelualan ammattilainen tai vähintään alan kandidaatintutkinnon suorittanut? Hyödynnä mahdollisuutesi ja hae ohjelmaan, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja luomaan uraa terveydenhuoltoalalla. 

Hakuaika ohjelmaan on 15.4. – 15.5.2024. Vieraile ManagiDiTHin verkkosivuilla saadaksesi lisätietoa maisteriohjelmasta ja jättääksesi hakemuksesi jo tänään. Kehitetään terveydenhuoltoa yhdessä!Jaa artikkeli: