Rahoitusinstrumentit

Toimimme palveluntuottajana sekä ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden että Business Finlandin Innovaatiosetelin parissa.

Tuemme yritystäsi rahoitushakemuksen valmisteluvaiheessa muun muassa tarvekartoitusten ja alustavien projektisuunnitelmien kautta.

Näin pääset hakemuksen ja projektisi kanssa sujuvasti eteenpäin.

Olemme myös tukeneet asiakkaitamme uusien vientimarkkinoiden ja tuoteaihioiden kartoittamisessa osana Market Explorer – tai Tempo-rahoituksella rahoitettua projektia.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden (KehPa) avulla yritykset voivat kehittää ja kasvattaa liiketoimintaansa hyödyntämällä monipuolista asiantuntijaosaamista kustannustehokkaasti. Palvelu sopii pienille ja keskisuurille yrityksille, ja palvelun sisältö räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelun myöntäminen perustuu yrityksesi tekemään hakemukseen ja ELY-keskuksen harkintaan.

Clinipower toimii KehPa-palveluntuottajana innovaatioiden kaupallistamisen osa-alueella.

Konsultoimalla meitä voit kirkastaa suunnitelmaasi innovaation tuotteistamiseksi ja menestyvän liiketoiminnan kehittämiseksi terveysteknologian alalla.

Palvelun kesto on tyypillisesti 2-5 päivää kerrallaan. Kolmen vuoden aikana yrityksesi voi saada korkeintaan 15 konsultointipäivää. Konsultointi-palvelun hinta on 325 € + alv/päivä.

Ota yhteyttä KehPa-vastuuasiantuntijaamme Maija Laukkaseen ja keskustellaan tarpeistasi.

Innovaatioseteli

Onko sinulla uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia, ja pulma, johon kaipaat apua kevyellä alkupanostuksella?

Business Finlandin Innovaatioseteli tukee pk-yrityksen tuote- tai palveluidean kehitystä asiantuntijapalveluiden hankinnan kautta. Avustuksen määrä on 5000 € ja 100 % ostettujen palveluiden arvonlisäverottomasta määrästä. Yritys voi saada avustuksen kerran.

Innovaatiosetelin avulla on tarkoitus löytää yrityksille uusia avauksia liiketoiminnan kasvun tueksi ja kannustaa yrityksiä innovaatiotoiminnan piiriin.

Voit käyttää Innovaatioseteliä esimerkiksi seuraaviin palveluihimme

  • Design sprint
  • Tuotteen tai liiketoimintamallin arviointi
  • Toiminnan terveystarkastus